​Που να το ξεραν οι βρετανοί μπον βιβέρ και οι ανά τον κόσμο λάτρεις των καλών και ακριβών κρασιών ότι το καλύτερο κρασί στον κόσμο θα κόστιζε μόνο 3,59 δολάρια.

Κατά την αξιολόγηση των κρασιών από ειδικούς οινολόγους που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία επιλέχτηκε το καλύτερο κόκκινο κρασί για δείπνο που πωλείται σήμερα στην αγορά. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μερικά από τα πιο φημισμένα οινοποιεία με τα δημιουργήματά τους και στο τέλος ξεχώρισαν τα καλύτερα.

Μάρκες όπως το Costa di Bussia Barolo Riserva DOCG του 2005, ή το tag’s Leap Wine Cellars Artemis Cabernet Sauvignon 2009, αμφότερα στην κατηγορία τιμής άνω των 30 λιρών στη Βρετανία, πέρασαν στον «τελικό».

Και όταν ήρθε η ώρα της απόφασης οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως ένα από τα καλύτερα κρασιά στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι το Toro Loco Tempranillo του 2011, που παρασκευάζεται από το οινοποιείο Utiel-Requena στη Βαλένθια της Ισπανίας!

Ένα κρασί που παρασκευάζεται ειδικά για την αλυσίδα discount σούπερ μάρκετ Aldi και πωλείται έναντι μόλις 3,59 λιρών στα ράφια των καταστημάτων!