Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το bazaar βιβλίου, που δι��ργάνωσε το «Βήμα fm 99,5», από την προηγούμενη Πέμπτη, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στα Κέντρα Αλληλεγγύης Αθηναίων κ’ Καλλιθέας.

Περίπου 30.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών και με τις αγορές τους βοήθησαν όλη αυτή την προσπάθεια. Πωλήθηκαν πάνω από 120.000 βιβλία με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ!

Η προσφορά συνεχίζεται με την εταιρεία «Procter & Gamble», που θα διαθέσει 30.000 καλάθια με τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

«Ήταν μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου προκειμένου να βοηθήσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας γίνετα��», δήλωσε o διευθυντής του σταθμού, «Βήμα fm 99,5», Βασίλης Χιώτης και συμπλήρωσε: «αυτή η προσπάθεια είχε μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση».

Αρκετοί ήταν και οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο bazaar και βοήθησαν με την παρουσία τους αυτή την πρωτοβουλία του «Βήμα fm 99,5». Μεταξύ άλλων ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μέμος Μπεγνής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Δάνης Κατρανίδης, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Ζέτα Δούκα.