Για τις τηλεοπτικές εξελίξεις στον ΑΝΤ1 μίλησαν Γιάννης Λάτσιος, Κατερίνα Γκαγκάκη και Νάντια Μπουλέ στην κάμερα του Star.​

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί το Black out. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση γύρω από την εκπομπή. Έχουμε μια δυσκολία , οι τηλεθεατές γνωρίζουν το παιχνίδι και τις δοκιμασίες , δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης οπότε είναι δύσκολο να υπάρξει κι άλλη σεζόν», υποστήριξε η Νάντια Μπουλέ.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε:

«Μακάρι να μπορούσα να σας απαντήσω για οποιαδήποτε εκπομπή. Θεωρείται και η Νάντια Μπουλέ και η εκπομπή από τις πολύ πετυχημένες πρωτοβουλίες και τα πολύ πετυχημένα προγράμματα του σταθμού. Η εκπομπή έχει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Την βλέπεις και γελάς, σκας ένα χαμόγελο και φεύγεις»...

Όσο για τις φήμες που θέλουν το πρωινό να γίνεται μεσημεριανό και η κυρία Γκαγκάκη και ο κύριος Λάτσιος απάντησαν ακριβώς τα ίδια.

«Κανένας δε γνωρίζει αν θα μεταφερθεί η πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή. Μακάρι να είχε παρθεί μια απόφαση. Με σιγουριά σας λέω πως δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση. Ο ΑΝΤ1 έχει χτίσει αυτή την ζώνη. Θεωρώ ότι είναι αστείο να μιλάμε από τώρα για το αν θα υπάρξουν αντικαταστάτες στην πρωινή ζώνη. Δε γνωρίζουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα», δήλωσε η Γκαγκάκη, ενώ ο Λάτσιος είπε πως «ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Είχε μια ικανοποιητική πορεία το πρωινό. Θα περιμένουμε όμως το τέλος της χρονιάς για να κάνουμε τον απολογισμό».

Για το αντίπαλο πρωινό απάντησε πως «είναι μια πάρα πολύ καλή εκπομπή. Δεν τίθεται όμως θέμα ζήλειας». Ακόμα υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει σαν σκέψη να έρθει ο Αρναούτογλου και η Μπεκατώρου στο πρωινό».

Τέλος, για το Dancing δήλωσε πως είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο Οκτώβριο. Με τη Ζέτα Μακρυπούλια είχε μια πολύ καλή συνεργασία , ενώ δεν τίθεται θέμα μεταγραφής διευθυντών.

Το σίγουρα είναι όπως είπε ο ίδιος πως στον ΑΝΤ1 θα κρατήσουν την ίδια στρατηγική ως προς το μίγμα προγράμματος.