​Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» και απάντησε για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη Τσολάκη, την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια της εκπομπής "Κορίτσια για Σπίτι", που του προξένεψε η Φαίη Σκορδά.

Αν και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση της Τατιάνας σχετικά με το αν θα φλέρταρε την Ελένη, απάντησε θετικά τελικά, και τόνισε πως «με την Ελένη από την εκπομπή Κορίτσια για σπίτι γνωριστήκαμε όταν μου είχε πάρει μια συνέντευξη. Δεν είπαμε πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι πως έχει αστέρι και είναι εμφανίσιμη. Οφείλω να πω ότι ακούω μόνο καλά λόγια για εκείνη».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως εκτός από την Ελένη Τσολάκη, η Φαίη Σκορδά του έχει προξενέψει κατά το παρελθόν κάνα δυο γυναίκες ακόμα.

Όταν ήταν μικρός σκεφτόταν τον εαυτό του σε ηλικία 25 -27 χρόνων να έχει οικογένεια. Τώρα στα 32, υποστηρίζει πως θέλει να κάνει μια οικογένεια εφόσον και αν γνωρίσει την κατάλληλη κοπέλα.

Ο δημοσιογράφος διανύει μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές του χρονιές, καθώς βρίσκεται σε δύο εκπομπές. Ο Δημήτρης παραδέχεται πως ανησυχεί περισσότερο τι σπόντα θα πετάξει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής παρά η Σάσα Σταμάτη. Όταν υπάρχουν διαφωνίες , ο ίδιος ισχυρίζεται πως τις λύνουν πάντα στον αέρα!