Άργησε αλλά το παραδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: το ειδύλλιο με την Νικόλ Κοτοβός έλαβε τέλος! Αν και λεπτομέρειες για τον λόγο που τράβηξαν δρόμους χωριστούς δεν είπε ο παρουσιαστής, το «καρφάκι» για την πάλαι ποτέ αγαπημένη δεν το ξέχασε…

«Ναι χώρισα! Δεν θα κάνουμε μεγάλη συζήτηση… Χώρισα, τρεις μήνες ήμουν με την κοπέλα», είπε ο παρουσιαστής, αλλά την συζήτηση ήθελε να την κόψει.

Τους λόγους για τους οποίους το ειδύλλιο έλαβε τέλος δεν τους αποκάλυψε, ωστόσο, είπε ότι όταν δεν είναι καλά τα πράγματα, δεν θα μπορούσε και εκείνος να είναι καλά.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη της Νικόλ Κοτοβός στην οποία επιβεβαίωσε έμμεσα τον χωρισμό τους, ο Γρηγόρης την πέταξε την «μπηχτούλα»: «δεν ξέρω ως τι έδωσε συνέντευξη. Δεν την ξέρω την κοπέλα. Μου είπαν ότι έδωσε μια συνέντευξη. Όταν την έδωσε δεν μιλάγαμε. Αφού είχαμε χωρίσει, τι θα κάναμε; Θα μιλάγαμε; Γιατί πήρε την απόφαση αυτή δεν τ�� ξέρω».

«Πιστεύω ότι υπάρχει ένα μαγικό δευτερόλεπτο που όλοι μας, την στιγμή που γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και θα τα φτιάξουμε μαζί του, ξέρουμε τι θα γίνει και πού θα πάμε», κατέληξε ο Γρηγόρης και παραδέχθηκε ότι ήταν η σχέση του με την Νικόλ ήταν πολύ όμορφη.

​​