​Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την τηλεοπτική πρόταση που υποτίθεται πως δέχτηκε από τον Γιάννη Λάτσιο:

«Δεν είναι συνάντηση που έχει να κάνει με τηλεοπτική πρόταση. Είναι για τα τηλεοπτικά βραβεία των προσώπων που έχουν ξεχωρίσει από τη Θεσσαλία. Θα βραβεύσω τον Γιάννη Λάτσιο ως τηλεοπτική προσωπικότητα που ξεχώρισε για φέτος».

Και συνέχισε εξηγώντας πως «τον εκτιμώ πάρα πολύ τον Γιάννη Λάτσιο αλλά δεν υπάρχει καμία τηλεοπτική πρόταση. Το κανάλι μου είναι το Mega, και προτεραιότητα μου είναι να μείνω στο Mega».

Τι συμβαίνει όμως με το Mega; Θα ανανεώσει για του χρόνου;

«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία. Ο,τι πρόβλημα προκύψει το λύνουμε πάρα πολύ γρήγορα, είναι πολύ καλό το κλίμα και είμαστε όλοι πολύ ευτυχείς από αυτή τη συνεργασία».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση με το Mega. Η πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και με τη Φαίη και μ΄εμένα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις και δεν έχουμε δεχτεί κάποια συγκεκριμένη πρόταση!»

Το σίγουρο πάντως είναι, πως το «Πρωινό mou» θα τελειώσει «την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Ευγενία Μανωλίδου, εξηγώντας πως «δεν έχω κάποια εμπάθεια. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί της. Με τον υποκειμενισμό της άποψης μου, θα πω που μ΄αρέσει και που δεν μ΄αρέσει κάτι».

Με τα καλύτερα λόγια όμως μίλησε και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ο Γρηγόρης έχει ένα τρομαχτικό χάρισμα. Μιλάει με τον άλλον και σε 10 δεύτερα τον έχει κάνει φίλο του και έχει καταφέρει να του βγάλει τα εσώψυχα του. Αυτό είναι τρομερό επικοινωνιακό ταλέντο».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρναούτογλου «απέναντι» από τον Λιάγκα τη νέα σεζόν; Λέει:

«Όσοι περισσότεροι καλοί παρουσιαστές μαζευτούν σε μια ζώνη, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει αυτή η ζώνη. Δεν με φόβισε ποτέ ο ανταγωνισμός. Όταν έχεις ανταγωνισμό, έχεις και λόγο ύπαρξης!»

Τέλος, μίλησε και για την σύζυγο του Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας τόσο τα ελαττώματα όσο και τα προτερήματα της:

«Η Φαίη με έχει εντυπωσιάσει από το πόσο καλή μάνα είναι. Την έχω αγαπήσει πολύ περισσότερο από τη σχέση που βλέπω πως έχει αναπτύξει με τον Γιαννάκη. Και είναι πολύ ευθύς και ειλικρινή��. Είναι λίγο ισχυρογνώμων, είμαι κι εγώ, κι εκεί έχουμε εντάσεις! Αλλά εγώ κάνω συνήθως το πρώτο βήμα μετά από καυγά. Εγώ είμαι πιο νευρικός. Έτσι, ακόμα και δίκιο να έχω μπορεί να το χάσω!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…