​Για τις απολύσεις που έγ��ναν στην εκπομπή του απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής, κόντρα σε όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, εξήγησε πως ο ίδιος δεν απέλυσε κανέναν:

«Δεν μπορώ ν΄απολύσω και να διώξω κόσμο. Δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, αλλά και να την είχα δεν θα το έκανα στο τέλος της χρονιάς. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι. Εγώ απλά είχα μιλήσει και είχα πει ν΄αλλάξουν κάποιοι δημοσιογράφοι και να μετατοπιστούν. Ζήτησα και είπα πως κάποια άτομα δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν αυτή την εκπομπή και θα ήθελα να γίνει μια μετατόπιση και μια αλλαγή. Στη θέση τους ήρθαν άλλα δυο άτομα. Να τα λέμε κι αυτά!»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως το «Δέστε τους» θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά:

«Υπέγραψα με τον Alpha. Τα πράγματα μου έχουν πάει πολύ όμορφα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλαγές στα πρόσωπα δεν θα έχει. Μικροαλλαγές θα έχει. Η δημοσιογραφική ομάδα έχει αλλάξει και του χρόνου θα προστεθούν και νέα άτομα».

Μάλιστα όπως είπε στη συνέχεια, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να παρουσιάσει τον «Αδύναμο Κρίκο» κάτι που του αρέσει πάρα πολύ!

Ωστόσο, όταν η κουβέντα πήγε στην πολιτική, δεν μπόρεσε να μην κρύψει την αντιπάθεια του για τα πολιτικά πρόσωπα:

«Τελευταία ασχολούμαι με την πολιτική γιατί θέλω να δω ποιοι μας έχουν καταστρέψει και θα μας καταστρέψουν. Επίσης θεωρώ πολύ μεγάλη γελοιότητα, που βγαίνουν όλα τα κόμματα σε διαφημίσεις για να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Μπορώ να κάνω 5 κουβάδες εμετό. Ψυχολογικά είναι όλοι ανισόρροποι!»

Όσο για το τι θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές; Δεν θα ψηφίσει γιατί έχει τα δικαιώματα του στη Θεσσαλονίκη, αλλά αν ψήφιζε, θα ψήφιζε κάποιο μικρό κόμμα.

Τέλος, μίλησε και για την προσωπική του ζωή:

«Είναι σε ένα πολύ ωραίο στάδιο η προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ όμορφα τα πράγματα. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και θα ήθελα να παραμείνει έτσι. Αν έχω κάτι ��ημαντικό θα το πω. Είμαι στη φάση που θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά».

Κάντε κλικ και δείτε το video…