Ένα άγνωστο περιστατικό της ζωής της που θα της μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της διηγήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ναταλία Γερμανού και στην παρέα του «Μες στην καλή χαρά».

Το περιστατικό μοιάζει πραγματικά να είναι βγαλμένο από σενάριο ταινίας γκραν γκινιόλ.

Όπως διηγήθηκε η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο Camel Trophy που γινόταν στο Σαντιάγο της Χιλής. Επειδή λοιπόν της αρέσει όταν πάει σε μια ξένη χώρα να νοικιάζει ένα αυτοκίνητο και να κάνει βόλτες, αποφάσισε να πράξει το ίδιο και στη Χιλή.

Νοίκιασε λοιπόν ένα αυτοκίνητο και άρχισε να οδηγεί στην πόλη. Κάποια στιγμή, κι ενώ σουρούπωνε έφτασε σε μια παραγκούπολη. Ξαφνικά άρχισαν δύο αντίπαλες συμμορίες να ανταλλάζουν πυρά και η Μαρία να βρίσκεται στη μέση.

Όπως καταλαβαίνετε, η καρδιά της πήγε στην Κούλουρη.

«Το περιστατικό διήρκησε δέκα λεπτά, αλλά μου φάνηκαν μια αιωνιότητα. Δεν ήξερα τι να κάνω, πού να πάω. Κάποια στιγμή ήρθε η αστυνομία, έγιναν συλλήψεις κι εγώ προσπάθησα να επιστρέψω στο ξενοδοχείο μου», αποκάλυψε η Μαρία.

Βέβαια, η συνήθειά της αυτή να παίρνει το αυτοκίνητο και να γυρίζει τις πόλεις που επισκέπτεται είναι η αγαπημένη της, αν και τώρα με τα παιδιά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και πάρα πολύ χρόνο για να ταξιδεύει.