Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί το μέλλον της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Οι Βασιλιάδες». Πολλά ακούγονται για δεύτερο κύκλο του σίριαλ, όμως γεγονός είναι ότι τα γυρίσματα προς το παρόν έχουν παγώσει γιατί οι συντελεστές δεν έχουν πληρωθεί.

«Ξεκινήσαμε τα γυρίσματά μας τον περασμένο Μάρτιο – ένα χρονο πριν – και τα συνεχίσαμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Προέκυψε ένα πρόβλημα με τις πληρωμές πολύ σοβαρό και κοινή απόφαση όλων μας είναι να μπούμε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αφού πρώτα μας δοθούν τα χρήματα που μας χρωστάνε», είπε η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός τόνισε ότι αναγνωρίζει πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και χρειάζεται να κάνουν όλοι υποχωρήσεις, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται να δουλεύει κάποιος και να μην πληρώνεται.

«Δεν μπορείς να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι και να πληρώνει κι από πάνω. Πενήντα ευρώ κόστιζε το πήγαινε έλα στο στούντιο για δύο μέρες. Αλλά ας είμαστε υπομονετικοί και αισιόδοξοι. Το MEGA πάντα ήταν εντάξει, όπως άλλωστε και η εταιρεία παραγωγής. Δεν μπορείς να βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό, μόνο να περιμένεις τη λύση στο πρόβλημα��, είπε η ηθοποιός.

Όσο για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Η Χριστίνα και ο Μάρκος θα περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά τελικά θα καταφέρουν να ζήσουν τον έρωτά τους, αν και πάντα στο προσκήνιο θα υπάρχει η Γιούλη που με τη ζήλεια της θα προκαλεί εντάσεις.