Τα πήρε κρανίο σήμερα το πρωί ο Γ. Λιάγκας με τους συνεργάτες του, που κατά τη γνώμη του δεν κάνουν ρεπορτάζ και τη νύφη την πλήρωσε ο Γ. Αρναούτογλου.

Την ώρα λοιπόν που σχολίαζαν στο Πρωινό mou τη συνέντευξη του Γρηγόρη στο περιοδικό People, όπου παραδέχθηκε ότι έχει σχέση με τη Νικόλ Κοτόβος, ο Γ. Λιάγκας τα παίρνει με τους συνεργάτες του, οι οποίοι άρχισαν να τον πειράζουν.

Τι το΄ θελαν κι αυτοί; Βάλθηκε ο Γιώργος Λιάγκας να τους αποδείξει τι καλός ρεπόρτερ που είναι.

«Επειδή είμαι ο μόνος που κάνω ρεπορτάζ από τους πέντε, είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που ξέρω πώς γνωρίστηκαν ο Γρηγόρης και η Νικόλ», είπε ο παρουσιαστής και από δίπλα η Φαίη να του φωνάζει να μην πει.

Ο Γιώργος όμως είχε πάρει φόρα. Έπρεπε να… «ξεπλύνει» την τιμή του ως ρεπόρτερ και άρχισε έτσι να εξιστορεί τα… γεγονότα.

Που λέτε λοιπόν πριν από ενάμιση μήνα έτρωγε ο Γρηγόρης αμέριμνος στο εστιατόριο του Χ. Πέσκια το οποίο είναι δίπλα ακριβώς από το κατάστημα της Ν. Κοτόβος στην Κηφισιά.

Παρεμπιπτόντως ο Γ. Λιάγκας μας ενημέρωσε ότι οι δυο τους γνωρίζονταν, αλλά δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ τους.

Εκείνη την ώρα λοιπόν που ο Γρηγόρης έτρωγε το φαγητάκι του, είχε έρθει ένα φορτηγό με τα έπιπλα που είχε παραγγείλει η Νικόλ για το μαγαζί της. Ο φορτηγατζής όμως ήταν πολύ βαρύς κι ασήκωτος κι επειδή τσακώθηκε που έκλεινε την κυκλοφορία απειλούσε να φύγει και να αφήσει τη Νικόλ σύξυλη χωρίς έπιπλα.

Κι εκεί ήταν που παρενέβη ο ιππότης Γρηγόρης. Τα είπε με το φορτηγατζή, τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε, τον ηρέμησε και μάλιστα βοήθησε και στη… μεταφορά.

Ε… τα είδε αυτά η Νικόλ και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του.

Όπως καταλάβατε όλα τα μαρτύρησε ο Λιάγκας. Τίποτα δεν άφησε κρυφό. Ή κάνουμε ρεπορτάζ ή δεν κάνουμε.

Βέβαια ζήτησε συγγνώμη από τον Γρηγόρη που τον… μαρτύρησε, αλλά έπρεπε να αποδείξει την αξία του στους συνεργάτες του…

Δείτε το video…