Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που περιοδεύει σε πολλές πόλεις της Ελλάδος με την παράσταση «Λοκαντιέρα», δηλώνει πανευτυχής που μέσα από αυτή γνώρισε το είδωλό του όπως ο ίδιoς λέει για τον Κώστα Κόκλα, ενώ τη Ρένια Λουιζίδου που συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση την χαρακτηρίζει ως «γλυκύτατη και καλή ηθοποιό»!


Ο Αλέξανδρος όμως μίλησε και για το νέο του τηλεοπτικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Η Ζωή της Άλλης». «Δεν περίμενα ότι θα έχω φέτος δουλειά στην τηλεόραση. Στάθηκα τυχερός, γιατί τη νέα σεζόν θα συμμετέχω σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά τη «Ζωή της Άλλης», στο Mega, στο ρόλο του γιατρού Στέφανου, που υποδυόταν ο Όθωνας Μεταξάς. Έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη του ρόλου πέραν της σχέσης του με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Αθηνά Οικονομάκου. Πώς ωριμάζει ο ήρωας μέσα από τα τραγικά γεγονότα που του συμβαίνουν. Έχουν ενδιαφέρον για το πώς θα αποδοθούν υποκριτικά».


Τέλος ο ηθοποιός, επισημαίνει πως «δε θα γίνει καλύτερος ηθοποιός αν δώσει στοιχεία για την προσωπική του ζωή.»«Πρέπει να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας και όχι μέσα από τους έρωτές μας»ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή: Τηλεθεατής