Το ριάλιτι-σόου-ντοκιμαντέρ «Αληθινές Νοικοκυρές» ήταν αρχικά το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σ�� δυο κανάλια τον Alpha και το Mega. Τελικά όμως ο ΑΝΤ1 ήρθε να τους πάρει τη μπουκιά μέσα από το στόμα και τελικά το δημοφιλές πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.


Επίδοξες νοικοκυρές δεν θα είναι άλλες από τις Χριστίνα Παππά, Αννίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου και Τζο Τόγκου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε δυο εβδομάδες περίπου ώστε το ριάλιτι να βγει στις οθόνες μας κάπου στον Οκτώβρη. Στο επεισόδιο αυτό οι πρωταγωνίστριες συναντιούνται σε high εστιατόριο όπου συζητούν τα όσα πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες, στιγμιότυπα που οι τηλεθεατές θα μπορούν να δουν μέσω flashback.


Οι «Νοικοκυρές» θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδακαι η κάμερα θα τις ακολουθεί σε κάθε τους κίνηση. Οι οικογενειακές στιγμές θα αποτελούν το ατόφιο ριάλιτι μέρος της εκπομπής όπου οι κυρίες θα έχουν μικροτσακωμούς με τους συζύγους.


Πάντως ο Alphaδεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αφού μπορεί να έχασαν στις λεπτομέρειες το originalφορμάτ αλλά αυτό δεν τους απαγορεύει να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή η οποία πιθανολογείται πως θα έχει τον αρχικό τίτλο «Real Housewives of Kolonaki».


Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ