Καλεσμένος στην εκπομπή «Εlatte» της Ράνιας Θρασκιά ήταν σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που όπως εκείνος ξέρει καλύτερα έκανε τα πάντα. Σχολίασε με τον καυστικό του τρόπο, μιμήθηκε τον Σάκη Ρουβά , αποκάλυψε πως έχει συμμετάσχει σε δυο οντισιόν τραγουδιού, ανέφερε τα μελλοντικά του τη��εοπτικά σχέδια και στο τέλος έριξε και ένα χορό.


Ο πρώην παρουσιαστής του «Όμορφου Κόσμου» σε ερώτηση της Ράνιας Θρασκιά για το τι μέλλει γενέσθαι το χειμώνα, απάντησε πως παραμένει στην τηλεόραση του Mad και στο ραδιόφωνο του Mad, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν θα αξιοποιηθεί από το Mega. Συγκεκριμένα, είπε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το Μεγάλο κανάλι αλλά ακόμα όλα είναι πιθανά. Η Ράνια Θρασκιά πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και εξέφρασε την επιθυμία της να τον έχει κοντά της στον ANT1 γιατί όπως είπε η ίδια πρόκειται για ένα από τα πλέον ταλαντούχα άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους στην τηλεόραση.


Όταν ρωτήθηκε πάντως για το ποια εμπειρία του άφησε η συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του Mega εκείνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντας την « αρχικά δελεαστική, στη συνέχεια πρόκληση και στο τέλος άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση».Πάντως την… «σποντίτσα»του την άφησε λέγοντας πως κράτησε τα καλά από όλο αυτό αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι φίλος και κολλητός με όλους.


Και αν νομίζετε ως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι καλός μόνο ως παρουσιαστής κάνετε λάθος. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όχι μόνο έχει λάβει μέρος σε οντισιόν του X-Factor αλλά και ότι το τραγούδι παραμένει ένα από τα μεγάλα του ψώνια αφού τον εκτονώνει μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Άλλωστε αν και συμμετείχε στις οντισιόν έφτασε μέχρι τους κριτές αλλά όχι και μέχρι την επίσημη επιτροπή αφού επέλεξε ο ίδιος να φύγει. Τώρα με το «μι��ρόβιο» που όπως είπε ο ίδιος έχει δεν αποκλείεται να τον δούμε μελλοντικά σε ρόλο τραγουδιστή αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ό, τι είναι να σε βρει θα σε βρει».


Μέχρι να τον «βρει» πάντως είπε να ρίξει και ένα χορό με την Ράνια Θρασκιά στο κλείσιμο της εκπομπής.


Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα…