Οι αποχωρήσεις από τον «Καφέ» της Ελένης αποτέλεσαν το απόλυτο talk of the town το προηγούμενο διάστημα, αφού είχε εξελιχθεί σε θρίλερ ποιοι τελικά μένουν και ποιοι τελικά φεύγουν.

Κάποιοι συνεργάτες εγκατέλειψαν οικειοθελώς την εκπομπή (και την παρουσιάστρια), ενώ σε άλλους –όπως σας είχαμε αναφέρει- έδειξαν την έξοδο οι υπεύθυνοι της εκπομπής λόγω μείωσης στο budget.

Ανάμεσα σε αυτούς που την «έκαναν» ήταν και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Και πώς να μην την «κάνει» δηλαδή, αφού πέρασε δύσκολα την προηγούμενη σεζόν. Ας μην ξεχνάμε ότι η Χρίσλα είναι αρχισυντάκτρ��α στο ΟΚ! και κάθε φορά που το περιοδικό φιλοξενούσε αποκλειστικές photosτης Ελένης το θερμόμετρο ανέβαινε στα ύψη στα παρασκήνια της εκπομπής…

Anyway, αυτά πάνε, περάσανε και το νέο ερώτημα είναι ποια θα αντικαταστήσει την κ. Γεωργακοπούλου στο πάνελ. Σας έχουμε την απάντηση και ακούει στο όνομα Χριστίνα Πολίτη!

Η γνωστή κοσμικογράφος, που φιλοξενήθηκε αρκετές φορές την προηγούμενη σεζόν στο πάνελ της εκπομπής, πλέον θα είναι και επισήμως συνεργάτης με την Ελένη.

Όπως η ίδια έγραψε στην σελίδα της στο facebook «Από τον Σεπτέμβριο, για “Καφέ με την Ελένη”»!!! Η είδηση δεν ήταν και τόσο αναπάντεχη, καθώς η κ. Πολίτη βρέθηκε αρκετές φορές φέτος στον «Καφέ», ενώ είναι γνωστές και οι άριστες σχέσεις που διατηρεί σε προσωπικό επίπεδο με την Ελένη.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα συνεργασία της Ελένης στο βίντεο που ακολουθεί…