«Κοίταξε να δεις, το επάγγελμά μου δεν είναι κουμπάρος. Χρόνια έχω δηλώσει στην ταυτότητά μου δημοσιογράφος – εκδότης. Και μάγειρας». Με τα λόγια αυτά απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος σε όσους τον κατηγόρησαν ότι με τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο ουσιαστικά «έκαψε» την κουμπάρα του.

Ο ίδιος συνεχίζει, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στην «Real Life» της Κυριακής: «Το τι βγαίνει σε ένα περιοδικό ή σε μια εφημερίδα δεν είναι αποτέλεσμα φιλικών ή άλλων σχέσεων. Κι αν αυτό συμβαίνει, είναι κακό. Αν οι φωτογραφίες δεν έβγαιναν στο Ok, θα έβγαιναν στο Hello, στη Real ή στο Θέμα. Ποιος είμαι; Ο Στάλιν να βγάλω τη μούρη του Τρότσκι από τις φωτογραφίες. Και μάλιστα, από δημόσιο χώρο; και που όλοι οι κάλλιστοι φίλοι της Ελένης έτρεξαν να τις κλέψουν και να τις αναδημοσιεύσουν, προφανώς γιατί τις είχε βγάλει ο κουμπάρος και όχι για να πουλήσουν, βεβαίως βεβαίως. Η υποκρισία έχει και όρια».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ότι ούτε πήρε τηλέφωνο την Μενεγάκη να την ενημερώσει για τις φωτογραφίες που θα δημοσίευε ούτε εκείνη τον κάλεσε μετά, όταν αυτές βγήκαν. Και συμπληρώνει: «Με την Ελένη δεν είχαμε ποτέ καμιά ιδιαίτερη σχέση, να μου λέει τι θα γράψω για εκείνη ή να μου δώσει εμένα κάτι παραπάνω. Ήταν επαγγελματίας και κανόνιζε κάθε χρόνο να δώσει σε όλους εξώφυλλα. Δεν την είχα εργολαβία».

Σε ερώτηση αν ισχύει ότι απέλυσε όσους εργάζονταν στην εκπομπή της και στην Imako, ο Πέτρος Κωστόπουλος το διαψεύδει κατηγορηματικά. «Και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφυγαν μόνοι τους. τους άλλους μπορεί να τους τελείωσε αυτή αλλά οι δικοί μου έφυγαν αυτοβούλως».

Στην συνέντευξή του, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ότι τη νέα σεζόν θα κάνει ένα τοκ σόου, σαν τα αμερικάνικα του Λέτερμαν και του Λένο. Υποστηρίζει ότι στο Greek Ιdol κανένας από τους καυγάδες που είδαμε στην τηλεόραση δεν ήταν στημένος. Δηλώνει ερωτευμένος με την γυναίκα του Τζένη Μπαλατσινού, για την οποία σχολιάζει ότι της πάει πολύ η τηλεόραση, ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν εκείνη που τον έπεισε να συμμετάσχει ως κριτής στο σόου. Τέλος, αναφορικά με το διαζύγιο της Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1, ��ποστηρίζει ότι αν ήταν κανάλι, δεν θα άφηνε την Τατιάνα, αφού «μπορεί να κάνει 10 διαφορετικές εκπομπές και έχει άνεση στο γυαλί».

Πρώτη ανάρτηση 18/07/2010 11:26