Για τις εξελίξεις στο νέο κύκλο των «Μυστικών της Εδέμ», αλλά και τους λόγους της αποχώρησης του Παναγιώτη Μπουγιούρη από το σήριαλ, μίλησαν δύο από τους πρωταγωνιστές στην κάμερα του Star. Βλέπετε, μπορεί τα «Μυστικά της Εδέμ» να έριξαν αυλαία για τη φετινή σεζόν, αλλά το... «επεισοδιακό» ζευγάρι του σήριαλ, γνωστοί ως Νόρα και Λουκάς, αποφάσισαν να μας μαρτυρήσουν τα... προσεχώς.

«Θα δούμε. Δεν ξέρουμε, ακόμα δεν έχουμε πάρει σενάρια στα χέρια μας», απαντούν στο ερώτημα αν θα παραμείνουν ζευγάρι. Διευκρινίζουν όμως: «Ζευγάρι είμαστε έτσι κι αλλιώς. Τώρα το πώς θα είμαστε δεν το ξέρουμε. Πρέπει κάτι να αναταραχτεί, πάντως».

Όπως γίνεται αντιληπτό, μας περιμένουν και άλλες... «αναταραχές». Δε μας έφτανε η αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη. Πάντως, οι δύο ηθοποιοί μας λένε ότι δεν ισχύει η πληροφορία που θέλει τον τελευταίο να δέχτηκε πρόταση για μείωση μισθού και για τον λόγο αυτό να αποχωρεί από το σήριαλ.

Αν νομίζετε πάντως ότι η αποχώρηση του Μπουγιούρη έχει διαταράξει και τις σχέσεις των ηθοποιών πίσω από τις κάμερες, κάνετε λάθος: «Μα τι λέτε, είμαστε φίλοι», λέει η Αντιγόνη Δρακουλάκη σε ερώτημα αν εξακολουθούν να μιλάνε μαζί του. Αν και την ίδια ώρα, οι δύο ηθοποιοί δείχνουν να αγνοούν ότι ο συνάδελφος και πρώην συνεργάτης τους θα πάει στην Κύπρο, να κάνει άλλο σήριαλ, παρόλο που δήλωνε πως έφυγε από τα «Μυστικά» για να... ξεκουραστεί.

Πρώτη ανάρτηση: 17/07/2010 08:47