Μπορεί στο τελευταίο «Πολύ Μπλα Μπλα» και στην τελευταία της εκπομπή στο ALTER, η Φ. Σκορδά να… πλάνταξε στο κλάμα και να ευχαρίστησε τους πάντες από τους ιδιοκτήτες του σταθμού μέχρι τις καθαρίστριες και τους σεκιουριτάδες, από νούμερα όμως δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Τα μηχανάκια της AGB έδειξαν ότι η εκπομπή, που ήταν φουλ στο συναίσθημα και τις… ευχαριστίες, άγγιξε στο σύνολο το 14,9% περίπου, ποσοστό βέβαια μεγαλύτερο από ότι συνήθως, αλλά όχι αυτό που θα περίμενε κανείς για την εκπομπή στην οποία η Φαίη είπε "αντίο" στο κανάλι του Μπουρναζίου.

Μάλιστα το τέταρτο που η ξανθιά παρουσιάστρια ευχαριστούσε κόσμο και ντουνιά, συγκρατώντας με το ζόρι τα δάκρυά της, τα ποσοστά της εκπομπής άγγιξαν μόλις το 14,4% περίπου, όταν στο τέταρτο 13:00 – 13:14 π.χ που έδειξε συνέντευξη του Γ. Ντούρου στο Love Radio, τα διαζύγια της χρονιάς και τις εξελίξεις για τον Γ. Παπαδάκη, άγγιξε το 18,4%!!!

Φαίνεται ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για ευχαριστίες και τα τοιαύτα και μάλλον κουράστηκε και από το πολύ κλάμα.

Από την άλλη, χαμηλά ήταν και τα ποσοστά του τελευταίου «Μεσημεριανού Express», αφού στο σύνολο έφτασε το 11,3% περίπου και 9,1% στα νεανικά κοινά.