Μπορεί η Φαίη Σκορδά να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής της στο Alter, ωστόσο εμμέσως πλην σαφώς ανανέωσε το ραντεβού της το φθινόπωρο, σε άλλο κανάλι, στην πρωινή ζώνη και στο πλευρό του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα! Μετά το τέλος του «Μπλα Μπλα» μίλησε στο Star για την τηλεοπτική της μεταγραφή στο Mega αλλά και το ταξίδι του μέλιτος, πριν τις τελικές υπογραφές.

«Ήταν η τελευταία εκπομπή. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ! Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή αυτή η δουλειά τελείωσε, τελείωσαν και οι σχέσεις σε αυτή τη δουλειά. Στα τέσσερα αυτά χρόνια δημιούργησα φιλίες και πολύ ωραίες σχέσεις», σημειώνει η Σκορδά, το συμβόλαιο της οποίας με το Alter λήγει τυπικά στο τέλος του μήνα. Σε ερώτηση αν έχει ήδη υπογράψει με το Mega, η απάντηση είναι αρνητική, χωρίς όμως να εκφράζει και κάποια αγωνία: «Από Σεπτέμβριο θα το δούμε, Δεν έχω υπογράψει με το Mega αλλά εγώ μένω στις σχέσεις των ανθρώπων, όχι τόσο στα συμβόλαια». Όσο για το αν αισθάνεται άσχημα που θα κάνει εκπομπή με τον άνδρα της, η Φαίη σχολιάζει: «Και εγώ είμαι επαγγελματίας και ο Γιώργος είναι επαγγελματίας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Στα παρασκήνια της τελευταίας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Alter βρέθηκε και η κολλητή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που βρίσκονταν εκεί όλη την ώρα και αντάλλασε ματιές και γελάκια με τη φιλενάδα της. Η Σταματίνα προσδοκά να καταλάβει την θέση της Σκορδά στο καθημερινό πρόγραμμα, κάτι που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η τελευταία δεν θέλει ως διάδοχό της την Λόη γιατί δεν ξέρει τι σχόλια θα κάνει για τη νέα της εκπομπή.

Πριν από τις υπογραφές και τις μεταγραφές, πάντως, προηγείται για την Σκορδά και τον Λιάγκα το ταξίδι του μέλιτος. «Θα πάμε Νέα Υόρκη, μετά νησάκια και μετά Χαλκιδική», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star. Όσο για το πώς είναι η ζωή στο σπίτι; Η ίδια η Φαίη δηλώνει νοικοκυρά, που σφουγγαρίζει αλλά δεν σιδερώνει, ενώ μαγειρεύει και θεωρεί τον εαυτό της εξπέρ στη... μακαρονάδα. Όσο για τον Λιάγκα, αυτός τρώει και... της αφήνει τα πιάτα. Τουλάχιστον έχει αναλάβει πάντως να πληρώνει τους λογαριασμούς, να κοιτάζει τα αυτοκίνητα και να πηγαίνει τη γάτα στον κτηνίατρο...

Πρώτη ανάρτηση: 16/07/2010 21.42