Πληθαίνουν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες ότι μετά τη λύση της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1, το κανάλι σκέφτεται να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας και με τον Γ. Παπαδάκη.

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 με δελτίο Τύπου που απέστειλε ενημερώνει «O ANT1 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια σχόλια περί πρόωρης διακοπής της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πρόκειται για ανυπόστατα και κακόβουλα σενάρια που απέχουν πολύ από την αλήθεια. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα ��ρόσωπα του σταθμού. Ο ΑΝΤ1 εκτιμά πολύ την προσφορά του και επί είκοσι χρόνια αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία την εκτίμησή του αυτή. Πέρα από αυτό όμως, ο ΑΝΤ1 κάνει σχέδια και προσδοκά ακόμα περισσότερα από αυτή τη συνεργασία στο μέλλον».

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το star.gr από τον Απρίλιο ο ΑΝΤ1 δεν αντιμετωπίζει την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Γιώργο Παπαδάκη με τον ίδιο τρόπο.

Το συμβόλαιο της Τατιάνας έληξε ούτως ή άλλως, ενώ του κ. Γ. Παπαδάκη λήγει το 2011, που σημαίνει ότι ο σταθμός θα πρέπει να καταβάλλει αποζημίωση.

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει σοβαρή περικοπή στον μισθό του κ. Παπαδάκη και μείωση στο budget της εκπομπής. Αν ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης δεν δεχθεί, τότε το κανάλι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε λήξη του συμβολαίου.

Σε αυτή την περίπτωση, η πρόταση που μελετάται είναι η επιμήκυνση της εκπομπής των Καραμεροχαριτάτων, η οποία θα ξεκινάει νωρίτερα και θα κρατάει μέχρι το μεσημέρι.

Ο κ. Γ. Παπαδάκης απολαμβάνει τώρα τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο ΑΝΤ1 δεν έχει σκοπό να του τις χαλάσει. Ωστόσο δεν θα διστάσουν τα στελέχη του σταθμού να προβούν σε συζητήσεις, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Πρώτη ανάρτητη: 16/07/2010 15.19