Τελείωσε για τη φετινή σεζόν η Βάσια Λόη. Η ίδια όμως, σε αντίθεση με τη Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται στις επάλξεις του Alter και τον Σεπτέμβριο. Είναι όμως άγνωστο σε ποια ακριβώς θέση θα προβάλλεται του χρόνου το «Μεσημεριανό Express». Και αυτό, διότι η φυγή της Σκορδά δημιουργεί νέες καραμπόλες στον σταθμό. Θα παραμείνει η Βάσια Λόη στην ώρα της ή θα μετακινηθεί στη ζώνη της Φαίης; Θα μεγαλώσει η διάρκεια της εκπομπής της ή θα μετακινηθεί ξανά στο Σαββατοκύριακο;


Οι ιθύνοντες του Alterθα αποφασίσουν για όλα αυτά αρχές Αυγούστου. Τα νούμερα ήταν ένα ακόμη άγχος για την Βάσια την φετινή σεζόν. Ορισμένοι κακεντρεχείς έσπευσαν να πουν ότι έκανε μικρότερα νούμερα στο καθημερινό απ΄ ότι στο Σαββατοκύριακο. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «καραδοκεί» για να πάρει την θέση της Φαίης. Ωστόσο η Βάσια φρόντισε σήμερα να στείλει τα δικά της μηνύματα: « Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Πάρα πολύ δύσκολη. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και πρέπει να ευχαριστήσω πάρα πολύ κόσμο».


Το σίγουρο είναι πάντως ότι από του χρόνου δεν θα έχει μαζί της την Νανά Παλαιτσάκη και την Εύη Δρούτσα αφού και οι δυο θα είναι εκτός εκπομπής. Η Νανά Παλαιτσάκη απέφυγε οποιαδήποτε νύξη για την παρουσιάστρια αλλά αρκέστηκε πει ένα γενικό ευχαριστώ δηλώνοντας ότι ήταν τιμή και χαρά της η συμμετοχή της στην εκπομπή. Μάλιστα, αφιέρωσε πολύ περισσότερο χρόνο στο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και ιδιαίτερα τους τεχνικούς, τους μοντέρ και τους κάμεραμεν.


Η Εύη Δρούτσα από την άλλη ήταν εμφανώς στεναχωρημένη αφού η Βάσια Λόη με την οποία έγιναν πρόσφατα και κουμπάρες, δεν κατάφερε να την κρατήσει στην εκπομπή. Η στιχουργός πάντως εκτός από τα ευχαριστώ ευχήθηκε στην Βάσια προσωπικά να πηγαίνει πολύ καλά σε όποια εκπομπή και αν παρουσιάζει, να κάνει υψηλά νούμερα και να είναι πάντα ευτυχισμένη.


Δείτε στο βίντεο το τέλος της εκπομπής.