Ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά και πάλι εναντίον των εγχώριων τηλεαστέρων μας. Σιγά τα ωά θα μας πείτε, αλλά και πάλι όταν ακούς να στάζει… «μέλι» το στοματάκι του για την πάλαι ποτέ συνεργάτιδά του Τατιάνα Στεφανίδου, ή για τη Ρούλα Κορομηλά, ε… έχει ένα ενδιαφέρον.

Σε συνέντευξή του λοιπόν στο περιοδικό «Εγώ», ο γνωστό κριτής, παίρνοντας στον ώμο το… καλάμι του και τα απαραίτητα του ψαρέματος είπε να μιλήσει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για τα πρόσωπα της t.v.

Θέμα των ημερών η απομάκρυνση της Τατιάνας Στεφανίδου και φυσικά ο Ν. Μουρατίδης δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα καθέκαστα.

«Αν είχε πρήξει τον ΑΝΤ1, καλά της έκανε και έδωσε τέλος στη συνεργασία τους», είπε προσθέτοντας με το γνωστό του ύφος ότι δεν πρόκειται να του λείψει η εκπομπή της.

Βέβαια δεν ήταν μόνο η Τάτι που βρέθηκε στο στόχαστρό του. Όοοοχι!!! Ο Ν. Μουρατίδης είχε μια… «καλή κουβέντα» και για τη Ρούλα Κορομηλά.

«Θα ήταν καλύτερα να μην επέστρεφε στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι όταν κάνουμε κάτι πρέπει να μας ταιριάζει. Όταν παρουσιάζουμε ένα talentshow, ασχολούμαστε με τη μουσική και τους παίκτες και όχι αν μας έγραψε η Διαμαντάκου ότι είμαστε μεγάλες και υπέρβαρες».

Πάντως ο Ν. Μουρατίδης δεν τα λέει όλα αυτά για να προκαλεί και να είναι στην επικαιρότητα εν μέσω θερινής ραστώνης.

«Ναι όλα τα λέω για να προκαλώ. Ξυπνάω το πρωί, τηλεφωνώ στα περιοδικά, στις εφημερίδες, στα κανάλια και τους λέω: “ελάτε μωρέ να σας πω διάφορα, να κάνουμε ταραχή”. Ούτε λίγο, ούτε πολύ το έγραψαν κι αυτό. Ότι κάνω ίντριγκες και κραξίματα για να είμαι πρωτοσέλιδο στο… Κουτσομπολιστάν. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι το απεχθάνομαι όλο αυτό. Μακάρι να μου έκαναν συνεντεύξεις μόνο για τον εκδοτικό μου οίκο ή για τα βιβλία μου», λέει.

Πάντως όπως λέει και ο ίδιος, όλα δείχνουν ότι θα κάθεται στο τραπέζι των κριτών του X– Factor και την επόμενη σεζόν. Και μη νομίζετε ότι θα λείψουν οι καυγάδες του με τον Γ. Θεοφάνους…

«Με το Θεοφάνους μια ζωή θα πλακωνόμαστε, πάρτε το απόφαση. Έχει αυτό το υπεροπτικό ύφος που μου τινάζει το νευρικό σύστημα στον αέρα»!!!!

Προετοιμαστείτε λοιπόν για τρικούβερτους καβγάδες στο επόμενο X– Factor.