Μας αποχαιρετούν σήμερα αρκετοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, που ξεκινούν τις επόμενες μέρες τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Με αποσπάσματα από προηγούμενες εκπομπές και με αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μας είπαν το «αντίο» οι Γ. Οικονομέας – Δ. Καμπουράκης, που δίνουν την σκυτάλη σε Ι. Χασαπόπουλο και Δ. Τάκη για ένα ακόμα καλοκαιρινό «Πρωινό Mega».

Με καλεσμένο -για ακόμα μια φορά- τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και με την συζήτηση για το Ασφαλιστικό να πρωταγωνιστεί έριξε «αυλαία» ο Γιώργος Αυτιάς, που ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του για Σεπτέμβριο.

Δεν θα κάνει διακοπές η «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ. Οι δημοσιογράφοι Β. Λυριτζής και Δ. Οικονόμου θα βρίσκονται εναλλάξ στο στούντιο, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου και το «ΣΚΑΪ τώρα» θα διακόψουν μόνο από 1η έως 20 Αυγούστου.

Ρολά κατεβάζουν και οι δύο εκπομπές life– style του Alter «Πολύ Μπλα Μπλα» και «Μεσημεριανό Express». Η Βάσια Λόη θα επιστρέψει μετά τις διακοπές στο Μπουρνάζι, ενώ η Φαίη Σκορδά θα κατευθυνθεί προς Μεσογείων μεριά.

Τέλος, κανονικά θα συνεχίσει το «Εδώ και Τώρα» του Alter με τους παρουσιαστές Μ. Σμηλίδου και Δ. Φρέσκο να φεύγουν εναλλάξ για διακοπές.