Στεγνά «δίνει» η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Alpha, Ε. Βότση την Ελένη Μενεγάκη, που αποκαλύπτει πως ούτε λίγο – ούτε πολύ είναι επιλογή της Ελένης ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον «Καφέ». Εκτός από αυτούς που σας είχε πει το star.gr ότι ήθελαν να την «κάνουν» από μόνοι τους, όπως ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Οι τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το πάνελ αλλά και το δυναμικό πίσω από τις κάμερες της εκπομπής λαμβάνονται από την ίδια την Ελένη», λέει στο «Down Town» η Ε. Βότση.

Και ενώ η Ελένη διέκοψε την προηγούμενη εβδομάδα τις διακοπές της για να βρεθεί στα στούντιο του Alpha και να συζητήσει για ενδεχόμενες αλλαγές η κ. Βότση αποκαλύπτει: «Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν και πολλά πράγματα πάντως. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα». Όταν λέει δυνατή ομάδα εννοεί τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, αφού όπως σας είχαμε πει είναι τα μόνα «στανταράκια» για την επόμενη χρονιά.

Α, ναι! Και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος θα καταφτάνει στο στούντιο όοοτι ώρα το θυμηθεί.

«Θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Νίκο, που όπως έδειξε η πορεία, η συνύπαρξη του με την Ελένη μόνο θετικά αποτελέσματα έφερε. Βέβαια, εκκρεμεί να οριστικοποιηθούν οι μέρες που θα εμφανίζεται ο Νίκος στην εκπομπή, και αυτό θα γίνει γνωστό όταν οριστικοποιηθούν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του Νίκου στο κανάλι».