Μετά από χρόνια που ο «θρόνος» ήταν κενός (από τότε που έφυγε η Μενεγάκη) ο ΑΝΤ1 βρήκε επιτέλ��υς την νέα του «βασίλισσα» στο πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι υπεύθυνοι του σταθμού έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars» -λίγο το ξανθό μαλλί, λίγο η σχέση με τον Γ. Λάτσιο- και θέλουν να την εντάξουν στην νέα τηλεοπτική σεζόν από την αρχή.

Και επειδή το «Dancing», στο οποίο η συμμετοχή της είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη, ξεκινάει τον Μάρτιο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ του σταθμού. Το σήριαλ βρέθηκε και έχει τον τίτλο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Πρόκειται για τη νέα δουλειά της Ρένας Ρίγγα, που μετά την «Παιδική Χαρά», αποφάσισε να γράψει ένα επίκαιρο σενάριο, που θα αναφέρεται στις οικονομικές δυσκολίες μιας οικογέν��ιας.

Η Ζέτα έχει παραλάβει τα πρώτα επεισόδια, για να τα μελετήσει και να αποφασίσει αν της «κάνει». Αν όχι, οι υπεύθυνοι θα φροντίζουν να βρουν νέο concept για να την εντάξουν.