Ενθουσιασμένη δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου από το νέο reality, που θα παρουσιάσει στο Μega, ενώ σχολιάζει την αποχώρηση της Στεφανίδου από τον Ant1 και τους λόγους που έφυγε από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σε συνέντευξη της μίλησε για τη νέα της εκπομπή λέγοντας πως «είναι ένα τελείως διαφορετικό concept από αυτά που περιμέναμε», ενώ αποκάλυψε ότι όλο και κάτι τσιμπολογάει από τα πιάτα των παικτών αφού θέλουν την γνώμη της!

Το show θα προβάλλεται έξι φορές την εβδομάδα, ενώ δεν υπάρχει πιθανότητα να την δούμε –προς το παρόν τουλάχιστον- στον Ant1.

«Εξ όσων γνωρίζω δεν θα είμαι στον Ant1. Αυτή την στιγμή όλο μου το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ���Master Chef”» , λέει, αλλά για να μην κλείσει και την πόρτα προσθέτει: «Μακροπρόθεσμα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

Η κ. Μανωλίδου μίλησε και για την αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον Ant1: «Ήταν άσχημο αυτό που έγινε, αλλά την Τατιάνα δεν την φοβάμαι. Θα βρει τον δρόμο της», ενώ για την δική της σχέση με το κανάλι του Αμαρουσίου είπε: «Δεν έφυγα ποτέ από τον Αnt1, γιατί δεν είχα συμβόλαιο».