Στην Αμερική βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου, για να σκεφτεί τι θα κάνει μετά το διαζύγιο της με τον ΑΝΤ1. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται μια ανάσα πριν τη μεταγραφή της σε μεγάλο κανάλι. Ωστόσο, ενώ όλοι την κυνηγούν να μιλήσει, η ίδια πήρε το αεροπλάνο και ήδη βρίσκεται στο... Αμέρικα, όπου έχοντας ανοιχτό το κινητό της, είναι στο παρά πέντε της τελικής υπογραφής.

«Η Τατιάνα δεν χάνεται. Είναι μια άξια δημοσιογράφος, έχει να δώσει ακόμα πολλά» λέει η Τζόρτζια Συριχα. Την ίδια ώρα, η Τίνα Μεσσαροπούλου προσθέτει: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα έχει προτάσεις από κάποιο κανάλι. Έστω και αν δεν είναι συμφέρουσες κάποιες για την ίδια, σίγουρα θα υπάρχει πρόταση». Και η Νανά Παλαιτσάκη συμπληρώνει: «Η Τατιάνα μπορεί να κάνει από δελτίο ειδήσεων μέχρι ενημερωτικοψυχαγωγικό πρόγραμμα και φυσικά την εκπομπή που έκανε. Πάντως, δεν θα μείνει χωρίς δουλειά».

Μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, πάντως, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη παραφιλολογία γύρω από τις επόμενες κινήσεις της. Την ίδια ώρα, το διαζύγιο της Τατιάνας έχει αντίκτυπο και στους ανθρώπους που για χρόνια δούλευαν στο ίδιο γραφείο μαζί της στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο ΑΝΤ1 δεν τους έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα σχετικά με το μέλλον τους. Πολλοί μάλιστα από τους εργαζόμενους στην εκπομπή της Τατιάνας είναι μισθωτοί υπάλληλοι του σταθμού, οι οποίοι έτσι βρίσκονται στον αέρα και δεν ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν!

Την περασμένη εβδομάδα η Τατιάνα κάλεσε τους συνεργάτες της και την λοιπή συντακτική ομάδα του «Αξίζει να το δεις» στο σπίτι της. Σε βαρύ κλίμα, τους ανακοίνωσε, ότι θα πρέπει να ψάξουν για δουλειά και τους υποσχέθηκε ότι μόλις κλείσει η ίδια συμφωνία με μεγάλο κανάλι, θα τους καλέσει αμέσως.

Ακόμα και η ίδια η Τατιάνα, πάντως, δεν μπορεί να χωνέψει τον άκομψο χειρισμό των υπευθύνων του ΑΝΤ1. "Γιατί την άδειασαν; Γιατί σε μια εβδομάδα άλλαξαν γνώμη;", αναρωτιέται σε φίλους και γνωστούς. Και πνέει μένεα κατά του Γιάννη Λάτσιου. "Αν δεν είσαι φίλος του Λάτσιου", λένε οι κακές γλώσσες, "δεν έχεις μέλλον στο κανάλι". Και συμπληρώνουν: "Γιώργο Παπαδάκη ακούς ή είσαι διακοπές;"...