Τα τηλεοπτικά πρόσωπα βρίσκονται σε πυρετό συζητήσεων για να καταλήξουν που θα βρίσκονται τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι εκπλήξεις με τις συμφωνίες που κλείνουν δεν λείπουν. Ακόμη και οι κολλητοί φίλοι θα κονταροχτυπηθούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Γρήγορης Αρναούτογλου και Αντώνης Κανάκης, μαζί στις διακοπές, απέναντι όμως τη νέα χρονιά με την επιστροφή του Αρναούτολου στην τηλεόραση; Έτσι υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, που τόνισε ότι ο Αρναούτογλου επιστρέφει σε διπλό ταμπλό. «Όπως μαθαίνω, εκτός από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι, θα κάνει και το σόου το βραδινό που ετοιμαζόταν. Θα βγει μέσα στον Οκτώβριο η εκπομπή που ήταν να βγει τον Μάιο». Πάντως η εκτίμηση είναι ότι «ούτε ο Γρήγορης ούτε το Mega θα ήθελαν να τον βάλουν απέναντι στον Κανάκη με τον οποίο είναι φίλοι, αν και θα είχε ίντριγκα κάτι τέτοιο».

Τη στιγμή όμως που φιλίες θα δοκιμαστούν, επιστρέφει και ο Σωτήρης Καλυβάτσης και καρφώνει τον παλιό του φίλο Αντώνη Κανάκη, ανεβάζοντας και άλλο το τηλεοπτικό θερμόμετρο. «Ε, εντάξει . Την ώρα που πήγαν δεν υπήρχε και κάτι άλλο να δει ο κόσμος», σχολίασε στην Real News για την επιτυχία των Ράδιο Αρβύλα, δίνοντας νέα τροφή στην περίφημη κόντρα των πρώην «Αμάν».