Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ολοκ��ήρωση της φε��ινής της σεζόν στο Alterη Φαίη Σκορδά, που θα σημάνει και το τέλος της (σχεδόν τετραετούς) συνεργασίας της με το Alter. Ωστόσο η φετινή τελευταία εκπομπή της θα έχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις αντίστοιχες των προηγούμενων σεζόν, που πάντα υπήρχε ένα αφιέρωμα στην χρονιά που φεύγει και προσωπικά στην Φαίη.

Αυτή τη φορά και με δεδομένο ότι η Σκορδά αποχωρεί από το κανάλι και πηγαίνει στο Mega, όπου θα παρουσιάζει το πρωινό 10.00 με 13.00 παρέα με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, δόθηκε εντολή (από... άνωθεν) ότι τα πάρτι και τα αφιερώματα δεν έχουν θέση στην φετινή τελευταία εκπομπή. Οι υψηλά ιστάμενοι αποφάνθηκαν ότι δεν θέλουν να δουν επετειακό βίντεο για χάρη της Φαίης Σκορδά στην τελευταία εκπομπή, κάτι που κατέστη σαφές τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή θα μεταδοθεί το τελευταίο «Κους Κους». Αλλά αντί για ανθοδέσμες, λουλούδια, συγκινήσεις, κλάματα και λοιπά σπαραχτικά, θα ακούσουμε μάλλον ένα ξερό «καλό καλοκαίρι». Και από Σεπτέμβρη θα την βλέπουμε σε άλλη συχνότητα, κάτι που όμως δύσκολα θα διανοηθεί να πει μέσα από την υπάρχουσα εκπομπή της...