Μπορεί ο Γ. Καπουτζίδης και η Ζ. Μακρυπούλια να βρίσκονται πλέον «απέναντι» -ο ένας θα παρουσιάσει το «Just the two of us» στο Mega και η άλλη το «Dancing with the Stars» στον ΑΝΤ1- αλλά δεν «παίζει» να επηρεάσει αυτό την φιλία τους με τ ί π ο τ α!!

Όπως εξηγεί ο Γ. Καπουτζίδης βάζοντας τέλος στα σενάρια πιθανής κόντρας, «η φιλία μου με την Ζέτα είναι τόσο ισχυρή, που δεν μπορεί να απειληθεί» από τίποτα και από κανέναν- πόσο δε από τηλεοπτική κόντρα».

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και πολυαγαπημένος του κοινού αποκαλύπτει ακόμα ότι δεν «παίζει» να βρεθούν απέναντι, αφού το show που παρουσιάζει αυτός αποτελείται από 12 μόλις επεισόδια και τελειώνει πριν αρχίσει το «Dancing». «Εμείς θα ξεκινήσουμε αρχές Οκτώβρη και το parttwoτου «Dancing» θα βγει από Γενάρη και μετά», εξηγεί.

Όσον αφορά το κίνητρο να δεχτεί την πρόταση αυτή; «Το ότι έγινε από το Mega, που έχει «αγκαλιάσει» ζεστά τις δύο σειρές μου, το ότι ήθελε πολύ ο Πέτρος Μπούτος, αλλά και το ότι με «κέντρισε» το όλο «πακέτο» και το θέμα του. Και αφού δεν έχω σειρά, άλλα μόνο θέατρο, είχα και χρόνο να το κάνω».

Ο Γ. Καπουτζίδης θα συμμετέχει στην παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πηγή: TV Ζάπινγκ