Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές και ειλικρινείς συνεντεύξεις η Χριστίνα Λαμπίρη παραδέχεται «Είμαι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Και με στενοχωρεί αφάνταστα που τα νούμερα δεν πήγαν καλά».

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραδέχεται ακόμα ότι η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη στα επαγγελματικά της. Το τέλος της σεζόν «άργησε να έρθει. Ήταν αργό και βασανιστικό», λέει και γελάει, αλλά προσθέτει «Παντρεύτηκα. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το πιο σπουδαίο που μου έχει συμβεί φέτος… Δεν μπορείς να έχεις το καλύτερο σε όλα».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει πως «φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένη καθόλου από την εκπομπή και από τα νούμερα. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα… Αλλά η τηλεόραση είναι απρόβλεπτη και ο ανταγωνισμός πάρα πολύ μεγάλος».

Τι πιστεύει όμως για την... αντίπαλο της Φαίη Σκορδά; «Κάποια στιγμή έβλεπα μαζί με συναδέλφους τη Φαίη στο «ΤVΜακεδονία» και έλεγα ότι αυτό το κορίτσι είναι αστεράκι. Μάλιστα σε μεσημεριανό δεν θα την πίστευα. Θα την έβαζα σε πρωινό…».

Η «super star» Χριστίνα παραδέχεται ακόμα ότι «ξεκάθαρα νικητής της χρονιάς ήταν το «Πολύ Μπλα Μπλα». Δεν το λέω εγώ, το λένε τα νούμερα. Το «Κους Κους» έμεινε πίσω και από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλοι κάναμε ότι μπορούσαμε και ο κόσμος επέλεξε».

Τέλος, μιλώντας για την δημοσιότητα δηλώνει ότι είναι «εξαιρετικά δύσκολη η διαχείριση της… Με έχουν πάρει επανειλημμένως τηλέφωνο και μου έχουν ζητήσει να στήσω με παπαράτσι ότι ψωνίζω, ότι πάω σινεμά με την κόρη μου, ότι μπορείς να φανταστείς, αλλά δεν το κάνω. Έρχεται λοιπόν ο γάμος και πραγματικά αισθάνθηκα ότι ήθελα να δώσω λίγο, αλλά φοβόμουν, γιατί οι δημοσιογράφοι είμαστε αδίστακτοι και αχόρταγοι…».

Πηγή: TV Έθνος