Με… όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις φαίνεται ότι αποχώρησε από τον «Καφέ με την Ελένη» ο σκηνοθέτης της εκπομπής και στενός συνεργάτης της Ελένης όλα αυτά τα χρόνια, Μεγακλής Βιντιάδης.

«Προτιμώ να πιω καφέ μαζί σου, από ότι με κάποια άλλα άτομα», είπε ο κ. Βιντιάδης στον δημοσιογράφο που του πήρε την συνέντευξη, όταν αυτός του υπενθύμισε ότι τόσα χρόνια «έπινε» καφέ με την Ελένη.

Και δεν ήταν το μόνο που είπε! Ο κ. Βιντιάδης σχολίασε την συμπεριφορά της Ελένης με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, ενώ τόνισε ότι είναι ανάγκη να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

«Η Ελένη δεν ήταν καλά ψυχολογικά και αυτό το καταλαβαίνω», είπε ο Βιντιάδης, αφήνοντας υπονοούμενα ότι για την συμπεριφορά της παρουσιάστριας απέναντι στους συνεργάτες της. Κάτι που έχει ακουστεί γενικώς…

«Ας μην κρυβόμαστε η Ελένη είχε κάποια προσωπικά προβλήματα και το κατανοώ πλήρως, αλλά είχε μια περίεργη συμπεριφορά», πρόσθεσε, αναφέροντας ότι ήθελε να φύγει από τα Χριστούγεννα από την εκπομπή, αλλά τελικά δεν το έκανε. «Δεν είχα τσακωθεί με την Ελένη, αλλά είχαμε κάποιες διαφωνίες. Με κάποια πράγματα συμφωνείς, με κάποια διαφωνείς… Κουράστηκα ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά. Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια; Οι τσακωμοί τους μήπως;

Ο κ. Βιντιάδης είπε ακόμα ότι η Ελένη χ��ειάζεται μια μεγάλη αλλαγή, αλλά για να επιτευχθεί απαιτείται κόπος: «Αν επαναλαμβάνεσαι δεν κουράζεσαι», είπε και πρόσθεσε «Το καινούργιο θέλει δουλειά. Πρέπει να κάτσουνε -και ας μην πάνε διακοπές- να βρούνε καινούργιες ιδέες. Έχει κουραστεί ο κόσμος».

Ο γνωστός σκηνοθέτης εξήγησε ακόμα ότι δεν είναι μόνο τα νούμερα το ζητούμενο, ενώ υπογράμμισε ότι «Όταν κοιτάζεις τα νούμερα, στο τέλος γίνεσαι νούμερο. Δεν έχεις την ψυχραιμία να δεις τι γίνεται».

Τέλος, επιβεβαίωσε τις μέχρι τώρα φήμες γύρω από το άσχημο κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες λέγοντας «Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν γκρίνια».

Η συμβουλή του προς την Ελένη; «Να μην κάνει τα ίδια και τα ίδια. Να σχολιάσει λίγο την πολιτική επικαιρότητα. Να κάνει λίγη πλάκα. Να δείξει και life style».

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τι την νοιάζει την Ελενίτσα τι βγαίνει και λέει ο ένας και άλλος; Από την στιγμή που είναι ευχαριστημένοι οι Γερμανοί… Υπερευχαριστημένοι θα λέγαμε, αφού είναι η μόνη που όχι μόνο δεν δέχτηκε μείωση μισθού, αλλά ίσως να παίρνει και την μεγαλύτερη αμοιβή της ιδιωτικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή! Όταν τα αφεντικά της ενδιαφέρονται για τα νεανικά κοινά, στα οποία είναι αναμφισβήτητα νικήτρια, γιατί να αλλάξει;;;