Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Θεοφάνους να είναι κριτής όχι στο X-Factor αλλά στο Greek Idol. Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Star, ο γνωστός συνθέτης άφησε την πόρτα ανοιχτή για τη μεταγραφή του στον Alpha, ενώ πέταξε το μπαλάκι τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιάννη Λάτσιο.

«Γιατί δεν ρωτάτε τον Γιώργο και τον Γιάννη;», απάντησε, υπονοώντας τον διευθυντή Τηλεόρασης και τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1. Όπως παραδέχτηκε, πρόταση του έχει γίνει από το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά παρέπεμψε σε αυτούς αναφορικά με το τι τους έχει απαντήσει.

Πάντως ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζει κανονικά την ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 και σε αυτήν δεν παρέλειψε να καρφώσει όσους κάνουν τις οντισιόν στον ΑΝΤ1 και ειδικά αυτούς που επιλέγουν τους παίκτες το X-Factor.

Όπως αποκάλυψε, η «Βαλάντω» που κέρδισε στο Idol είναι «γέννημα θρέμμα του ΑΝΤ1» αφού ήταν στο Fame Studio, όπου έκανε μαθήματα φωνητικής και μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα emailευχαριστιών προς τους καθηγητές της εκεί.

«Την είχανε εδώ και πήγε σε άλλο κανάλι το κορίτσι και κέρδισε», άστραψε και βρόντηξε ο Θεοφάνους. Λέτε για αυτό να πάρει και αυτός το καπελάκι του, να ακολουθήσει το παράδειγμά της και να πάει στο Greek Idol;