Ένα είδος «πολέμου» ξέσπασε μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 με αφορμή το... ταλέντο της Βαλάντως, της Κύπριας που κέρδισε το «Greek Idol».

Κι ενώ στο κανάλι της Κάντζας δεν έχουν κοπάσει οι διθύραμβοι για το talentshow, την φωνάρα της 22χρονης Κύπριας και τα λοιπά συναφή, η σχολή φωνητικής που ανήκει στον όμιλο ANT1, το Fame Studio, έρχεται να... διεκδικήσει την Βαλάντω, επισημαίνοντας πως είναι σπουδάστριά του!

«Η Βαλάντω Τρύφωνος, η 22χρονη τραγουδίστρια που αναδείχθηκε Greek Idol της Ελλάδας στο ομώνυμο talent show, είναι σπουδάστρια της σχολής φωνητικής τέχνης του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η κοπέλα από την Κύπρο, που μάγεψε κριτές και κοινό με τη φωνή της, εκπαιδεύτηκε στο FAME STUDIO, τη μοναδική σχολή φωνητικής τέχνης, μουσικής παραγωγής και DJs στην Ελλάδα», αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό δελτίο που εστάλη και την συγχαίρει.

Μετά από σύντομη αναφορά στους καθηγητές και τα ταλέντα που έχουν περάσει από το Fame Studio από το 2003, το δελτίο καταλήγει: «μετά από πολλή προσπάθεια, η Βαλάντω Τρύφωνος είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, αφού με τη νίκη της στο talent show εξασφάλισε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο. Η διευθύντρια του FAME STUDIO, Έμμα Κούρου και οι καθηγητές της εύχονται αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας στο τραγούδι».