Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τι κι αν τα πλάνα με τον Διευθυντή προγράμματος του Ant1 τα ξαναείδαμε πριν από λίγες ημέρες; Τι κι αν τον είδαμε με συνοδό αγνώστων στοιχείων; Τώρα απλά η συνοδός άλλαξε. Τι κι αν δεν αποχωρίστηκε το τσιγάρο του ούτε μια στιγμή, όπως και τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε το δίδυμο τις εμφανίσεις του... Τί κι αν οι κάμερες κατέγραφαν κάθε του κίνηση ανα πάσα στιγμή... Ο κος Λάτσιος έχει αδυναμία στην Νατάσα και αυτό φαίνεται.

Δως του τα μηνύματα στο κινητό, δως του το κέφι, μόνο στην πίστα δεν ανέβηκε ο Γιάννης Λάτσιος. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά το τέλος του προγράμματος, πήγε και στο καμαρίνι της Νατάσας και οι δυο τους τα είπαν λιγάκι. Εκείνη, έβγαλε από τον καθρέπτη της το ματάκι που είχε κρεμάσει, για να του το καρφιτσώσει στο πέτο. Ετσι, για να αποφύγει τις κακοτοπιές και το κακό το μάτι!!!

«Καμιά φορά θέλω ν’αλλάξω ουρανό» τραγούδησε η Μαρινέλλα, αλλά όπως φαίνεται ο θείος Λάτσιος δεν θέλει ούτε ουρανό να αλλάξει, ούτε στέκι.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.