Για το τι έκαναν οι λιλιπούτειοι μάγειρες και τι οι γονείς τους μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου λίγο πριν την πρεμιέρα του «Master Chef Junior»,προσθέτοντας πως δεν την νοιάζει αν αυτή θα είναι η τελευταία «μεγάλη» της δουλειά.

«Εάν αυτή η εκπομπή είναι η τελευταία μου «μεγάλη» δουλειά, δεν θα με νοιάξει. Δεν είμαι καθόλου φιλόδοξος τύπος. Η αναγνωρισιμότητα έρχεται και φεύγε��. Σήμερα είσαι σε αυτή τη δουλειά, αύριο έρχονται νεότερα και πιο ταλαντούχα πλάσματα και παύεις να είσαι», λέει η Μαρία στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Εκτός από την σοφή κουβέντα, η παρουσιάστρια μίλησε για το τι έγινε στα γυρίσματα. «Τα παιδιά δεν μπήκαν σε διαδικασία ανταγωνισμού, ίσως επειδή όλοι μας δημιουργήσαμε ένα τόσο ζεστό κλίμα, μετατρέποντας τα πάντα σε παιχνίδι που αμέσως έκαναν ισχυρές φιλίες μεταξύ τους», αναφέρει και προσθέτει πως οι γονείς νοιάζονταν για τις επιδόσεις των παιδιών τους.

Τα γυρίσματα τελείωσαν και η παρουσιάστρια επέστρεψε στην δική της κουζίνα, ωστόσο, δεν κρύβει ότι της λείπουν οι τρεις σεφ - κριτές.

«Πολύ με έχασε ο άντρας μου! Η ποιότητα μιας ισορροπημένης σχέσης είναι να κάνει ο ένας για τον άλλον κάποιες υποχωρήσεις. Του αρέσει πολύ που έχω προχωρήσει επαγγελματικά. Μαζί το ζήσαμε!», καταλήγει.