«Θέλω δεύτερο και τρίτο παιδί», εξομολογείται η Φαίη Σκορδά και μιλά για το μεγαλείο της μητρότητας, το μεγάλωμα του γιού και τα σχέδια που κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα!

Μιλώντας στο περιοδικό «People», η 31χρονη παρουσιάστρια δεν κρύβει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της μητέρας. «Τελικά κατάλαβα πως οι αγωνίες που είχα δεν ήταν κανένας παραλογισμός, ήταν τα μηνύματα που έπαιρνα από το ίδιο το παιδί. Όταν εκείνος μεγάλωσε λίγο και έγινε λιγότερο εύθραυστός, ηρέμησα και εγώ. Έκανα παιδί για να είμαι εκεί, δεν έκανα παιδί απλά για να κάνω. Κι αν κάνω,και δεύτερο, θα είμαι το ίδιο», λέει η Φαίη.

«Θα ήθελα πολύ να είναι κοριτσάκι, αλλά και αγοράκι να είναι εξίσου θα χαρώ. Άλλωστε, νομίζω, θέλω να κάνω και τρίτο. Αυτά λέω και ο Γιώργος με κοιτάζει έντρομος», αποκαλύπτει και προσθέτει πως ο σύζυγός της θέλει κι άλλο παιδί. «Άλλωστε, γι’ αυτό παντρευτήκαμε, για να κάνουμε οικογένεια», αναφέρει.

Αν και όταν γέννησε είπε «δεν το ξαναπερνάω αυτό», η οικοδέσποινα του «Πρωινό Mou» τονίζει: «τις πρώτες δύο μέρες ζούσα με τον τρόμο πώς θα κάνω δεύτερο παιδί. Και μου έλεγε η μαμά μου: "Φαιάκι, θα το ξεχάσεις". Πόσο το ξέχασα! Ήδη, όταν η γιαγιά μου με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει "την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θέλω να μου πεις "είμαι έγκυος". Εντάξει, θέλω λίγο ακόμη να συνέλθει ο οργανισμός και μετά μακάρι να έρθει».