Εκτενή ρεπορτάζ και δημοσιεύματα αφιερώνουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης στο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Μάλιστα η El Mundo, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας κάνει ειδική αναφορά στη μετάδοση του γάμου από το Star Channel.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας TVE. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής.

Η λαμπερή νύφη, οι υψηλοί προσκεκλημένοι, οι ετοιμασίες , καθώς και η ομορφιά των Σπετσών εντυπωσίασαν τους 270 απεσταλμένους που κάλυψαν για δεκάδες ξένα μέσα ενημέρωσης το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Μάλιστα σε όλα τα βίντεο που μετέδωσε το TVE σε πρώτο πλάνο βρέθηκε η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας, η El Mundo, στο λεπτομερέστατο ρεπορτάζ για το γάμο αναφέρει πως στις Σπέτσες συγκεντρώθηκε η αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας και επισημαίνει ειδικά ότι «το τηλεοπτικό κανάλι Star μετέδωσε τις εικόνες των νεόνυμφων την ώρα που έβγαιναν από την εκκλησία, ενώ οι καλεσμένοι τους χαιρετούσαν , οι σειρήνες των καραβιών και οι καμπάνες της εκκλησίας ηχούσαν χαρμόσυνα».

Δεκάδες φωτογραφίες από το γάμο μετέδωσε στην ιστοσελίδα του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Απεσταλμένους στις Σπέτσες είχαν τα περισσότερα δανικά και σουηδικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το Expressen TV, ενώ το διεθνές δορυφορικό δίκτυο APTN μετέδωσε τις εικόνες σε ολόκληρο τον κόσμο.