Την πρώτη τους συνέντευξη ως παντρεμένοι -και λίγο πριν βγουν μαζί στο «γυαλί»- έδωσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά!

Πώς και πήραν την απόφαση να «ενώσουν» εκτός από την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή;

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά: Το σκεφτήκαμε, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και τελικά το αποφασίσαμε. Πιστεύω ότι πιο κοντά θα μας φέρει η εκπομπή παρά θα μας προκαλέσει φθορά. Μας ενώνουν ο επαγγελματισμός και η θέληση και των δυο να πάει καλά αυτό το πράγμα, διαψεύδοντας τους πάντες. Αυτή η εκπομπή πιστεύω ότι θα μας φέρει πιο κοντά.

Η Φαίη όμως πως το βλέπει; «Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας δούλευαν μαζί και τα μοιράζονταν όλα. Έτσι το αντιμετωπίζω. Είναι μια δουλειά, όπου θα έχουμε κοινούς στόχους και κοινές αγωνίες», λέει.

Πολλοί πάντως έχουν εκφράσει την απορία τους για το τι θα γίνει, όταν το ζευγάρι διαφωνεί για θέματα της εκπομπής ή αν έχει προηγηθεί ερωτικό καυγαδάκι… «Το μεγάλο θέμα στα περιοδικά είναι αν θα τσακωθούμε με τη Φαίη ή όχι. Όταν πρωτοέγινε η πρόταση από το Mega ήμασταν αρνητικοί και οι δυο. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πιστέψουν κάποιοι ότι το κάνουμε για να προτάξουμε την προσωπική μας σχέση και όχι την επαγγελματική εμπειρία και ικανότητα».

Η Φαίη πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους «��ρώην» του «Όμορφου Κόσμου», αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι η εκπομπή ήταν... ψιλοαδιάφορη στην διάρκεια της σεζόν: Όσον αφορά την παρέα του «Όμορφου κόσμου το πρωί» ήταν κάτι διαφορετικό και άρχισε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον προς το τέλος της σεζόν, είπε χαρακτηριστικά.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από την συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στο «Βήμα της Κυριακής» στο βίντεο που ακολουθεί…