Οι «εκπτώσεις» στην ελληνική TV έβαλαν στο μυαλό πολλών ηθοποιών και παρουσιαστών την ιδέα να ανοίξουν πανιά για την Κύπρο!

Ήδη κάποιοι έχουν υπογράψει με κυπριακά καν��λια, ενώ πολλοί ακόμα φλερτάρουν με την ιδέα να την «κάνουν» για Μεγαλόνησο, καθώς η πιθανότητα να μείνουν «εκτός» όλο και μεγαλώνει όσο μειώνονται τα σήριαλ.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, όπως σας έχουμε ξαναπεί, έκλεισε για το σήριαλ «Σε φόντο κόκκινο», όπου παίζει τα δύο τελευταία χρόνια και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη και ο Μέμος Μπεγνής, όπου θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο σήριαλ «Πανσέληνος», ενώ σύμφωνα με την Espresso, σε όλα τα έχει βρει με τους Κύπριους και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που θα πρωταγωνιστήσει στην κοινωνική σειρά «Μεσημβρινή παράσταση».

Σοβαρές προτάσεις, στις οποίες δεν έχουν ακόμα πει το «ναι», έχουν δεχθεί και η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Τόνυ Δημητρίου και η Μαρία Λεκάκη, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.