Πανικός έγινε χθες το βράδυ στο Twitter! Mετά την ξαφνική και απρόσμενη πρόταση γάμου του χορευτή Αλεξέι στην Μαριάννα Καλλέργη, το δίκτυο πήρε φωτιά από σχόλια!

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε στο Twitter της: «Α να χαθώ. Έχασα την αυθόρμητη πρόταση του Αλεξέι στην Μαριάννα, την αυθόρμητη έκπληξη της, όλα. Είμαι να σκάσω. Romantic! Αν έφευγε ο Χειμωνέτος; θα έκανε σ΄αυτόν πρόταση; Αστειεύομαι…»
«Ωραίος!!!!» πόσταρε μέσω του Twitter της η Ρούλα Κορομηλά, ενώ δήλωσε όλο νόημα: «επιτυχία είναι να βλέπεις να συνεχίζεται ή να επαναλαμβάνεται κάτι που έκανες πριν από άλλους συναδέλφους… αυτό νομίζω!!!» (υποθέτουμε πως αναφερόταν στην πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή προ ετών μέσω της εκπομπής της).
Ο Κώστας Καραφώτης από την άλλη, τουίταρε: «Πρόταση γάμου χωρίς απάντηση… τι καταλαβαίνεις!!!»

Τα σχόλια της για την πρόταση γάμου έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που το έζησε live το όλο σκηνικό: «ο έρωτας έσπασε τον πάγο σήμερα! Μετά απ΄αυτό, πάω για ύπνο».
Ενθουσιασμένη και η Αθηναϊς Νέγκα που πόσταρε: «Έχασα την πρόταση γάμου στο Dancing on Ice. Μόνο ένα γλυκό, αθώο, ξένο παιδί θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα στην ελληνική τηλεόραση! Μπράβο! Ν΄ αγιάσει το ρώσικο στοματάκι του! Ωραία αντρική φάση, ωραία αντρική εξήγηση!»

Τέλος, η Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε: «Γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν πολυχάρηκε; Απάντησε “yes I do;”»