Για όλους και για όλα μίλησε στο ΣΤΑΡ ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος πριν λίγες μέρες διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο με την κουμπάρα του, Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Λίγα λεπτά πριν πετάξει για την Κύπρο, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, απάντησε στις φήμες που θέλουν την Νάντια Μπουλέ να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Τοπ Σεφ» εξαιτίας της φιλίας του με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Αρναούτογλου .

‘Έχω πολλές φίλες που έχουν πολλές φίλες» είπε ο Γιάννης Λάτσιος και πρόσθεσε ότι «δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές».

Για τη Νάντια πάντως είχε τα καλύτερα λόγια να πει, αφού πρώτα έριξε ότι «μπορεί να μην έχει μακροχρόνια εμπειρία σε μεγάλες εκπομπές» και ότι «είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι μεγάλο στο prime time».

Αποκάλυψε πάντως ότι τους ενδιέφερε και ότι την παρακολουθούσαν από καιρό, ενώ είπε ότι «με πολύ δουλειά από μεριά της (η Νάντια πάντα) θα έχει μεγάλη επιτυχία τα επόμενα χρόνια».

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε και για την Ευγενία Μανωλίδου, για την οποία είπε ότι οι σχέσεις τους «ήταν και θα παραμείνουν, πιστεύω, σε ένα επαγγελματικό επίπεδο πολύ καλές».

Αποκάλυψε επίσης ότι θα είναι κατα πάσα πιθανότητα και στο δεύτερο Dancing, ενώ για τον Αντώνη Κανάκη είπε ότι «δεν είναι χθεσινός», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ήταν και παραμένουν φίλοι.

Άλλωστε κάνουν μαζί και νυχτερινές εξορμήσεις, όπως στα εγκαίνια μαγαζιού στη Γλυφάδα, όπου στην παρέα τους προστέθηκε μετά από λίγο και η κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου.

Φωτογραφίες από αυτή την έξοδο δημοσίευσε μάλιστα και το περιοδικό «Οκ», τις οποίες είδε και η Ελένη Μενεγάκη και …χάρηκε πολύ.