Δύσκολη, αλλά εποικοδομητική χαρακτηρίζουν την χρονιά που πέρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου σε κοινή του συνέντευξη στο ΟΚ!

«Ήταν μια δύσκολη και ιδιαίτερα κουραστική χρονιά και χρειαστήκαμε ένα μεγάλο διάστημα για να μπορέσουμε να στήσουμε την εκπομπή όπως την θέλαμε και προσαρμοστούμε στα δεδομένα ενός καινούργιου καναλιού… Για να μην θυμηθώ τη «Ζωή της Άλλης» που μου είχε γίνει εφιάλτης και έβλεπα ακόμα και στον ύπνο μου ότι προσπαθούσα να την εξοντώσω, για να τελειώνω μια και καλή μαζί της!», λέει η Μαρία και ο Φώτης προσθέτει «Από την άλλη ήταν πολύ εποικοδομητική χρονιά. Δεν ξέρω αν βλέπω μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά και αν ακόμα κοπιάσαμε, το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, ειδικά των τελευταίων μηνών ήταν αυτό που θέλαμε».

Οι δύο παρουσιαστές λένε ότι δεν τους πολυενδιαφέρουν τα νούμερα και καταλαβαίνουν ότι ο ανταγωνισμός σε αυτή τη ζώνη που «παίζουν» είναι πολύ σκληρός. «Σε κάθε περίπτωση αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις μια εκπομπή που να σου αρέσει. Εμείς αυτό κάνουμε», προσθέτει ο Φώτης.

Επίσης, αναφέρουν ότι ενθουσιάστηκαν που η Τατιάνα Στεφανίδου μετακόμισε στο Star, ενώ η Μαρία αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει και πολύ πρωινή εκπομπή!

Όσον αφορά τα… προσωπικά, η Μαρία παραδέχτηκε ότι συμβουλεύεται ψυχολόγο, γιατί νιώθει την ανάγκη να λύσει κάποια θεματάκια, ενώ… της αρέσει το φλερτ γιατί είναι «μια μορφή επικοινωνίας». Δεν κάνει όμως ποτέ το πρώτο βήμα, σε αντίθεση με τον Φώτη που είναι πολύ του πρώτου βήματος. «Είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό το φλερτ», προσθέτει ο παρουσιαστής.

Τέλος, ο Φώτης αποκάλυψε ότι έχει… απατήσει. «Είμαι σίγουρος πως όσες φορές έχω απατηθεί, άλλες τόσες έχω απατήσει», λέει ο Φώτης, ενώ η Μαρία δεν αποκαλύπτει γιατί «Αν πω «ναι το έχω κάνει», θα μου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις επόμενες σχέσεις μου, χώρια που θα βγουν οι προηγούμενες και θα αναρωτιούνται «τώρα εμένα εννοεί». Χαζή είμαι να το κάνω;».