Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος και σε έναν από τους διαλόγους των «Μήτσων» σχολίασαν τα τηλεοπτικά… «κράζοντας» τον Alpha για τα προγράμματα του!

Ο Λάκης όχι μόνο δεν δίστασε να σχολιάσει τα του καναλιού, αλλά παραδέχτηκε ότι ο Alpha έχει προγράμματα β’ κατηγορίας!!!

Στον διάλογο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο Λαζόπουλος ρωτάει «Αγόρασες το Mega; Γιατί αν το έκανες θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Έχετε κάνει χρυσές μεταγραφές, Σκορδά, Μανωλίδου. Θα πετάξει το καναλάκι.. Είναι και ο Λιάγκας… Πρόγραμμα αρ***άτο!!!».

«Αυτόν τον είχαμε», απαντάει ο Χριστόφορός, για να προσθέσει ο «Τζίμης» με τεράστια δόση ειρωνίας: «Α βέβαια την βάση την είχατε. Είχατε τα θεμέλια και πάνω εκεί χτίσατε»!

Και μετά παίρνει τον λόγο ο Χριστόφορος και τον ρωτάει «Να σε ρωτήσω κάτι; Λένε ότι και εσύ ήθελες να αγοράσεις τον Alpha».

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά επειδή τα γερμανικά μου δεν είναι πολύ καλά…», είπε γελώντας ο Λαζόπουλος και μετά έσκασε η «βόμβα».

«Ρε Τζίμη να σε ρωτήσω κάτι, γιατί ο Aplha λέγεται Alpha, αφού τα προγράμματά του είναι τόσο Β»;;;

Αρχικά τα έχασε δήθεν ο Λάκης και χωρίς να υπερασπιστεί ούτε στο ελάχιστο το κανάλι του είπε: «Γενικά αυτό το κανάλι έχει όλα τα γράμματα σε προγράμματα εκτός από Α… Β, Γ,Δ, Ρου ξου»!

Τώρα το τι σημαίνει το... ρου ξου(!) δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Πρώτη ανάρτηση: 28/09/2010 22.37