Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το καλοκαιρινό διάλειμμα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης, που εμφανίζεται για 20η χρονιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, καλωσόρισε το κοινό και πέταξε τις γνωστές σπόντες στους αντιπάλους του, αλλά και… στους αντικαταστάτες του, κοινώς στην Ράνια Θρασκιά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την τηλεόραση και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή!

«Είμαστε συγκινημένοι από το γεγονός ότι για 20η χρονιά ανοίγεται το σπίτι σας και μας βάζετε μέσα», είπε ο κ. Παπαδάκης στο ξεκίνημα της εκπομπής, την οποία αφιέρωσε στην είδηση!

Και δεν ήταν τυχαία η αφιέρωση, αφού έσπευσε να διευκρινίσει με το «καλημέρα»: «Εμείς θα ασχολούμαστε με την ενημέρωση και την είδηση. Δεν θα ασχοληθούμε εμείς με την αφεντιά της (τηλεόρασης). Δεν θα ασχολούμαστε με τους ανθρώπους που εμφανίζονται στην τηλεόραση και την ματαιοδοξία».

Σε ποιον έστειλε το μήνυμα ο κ. Παπαδάκης; Στην αντικαταστάτρια του, Ράνια Θρασκιά, αφού μετά την δήλωση – υπόσχεση, γύρισε στον δημοσιογράφο που ήταν στο πλατό, ο οποίος το καλοκαίρι βρισκόταν στο «Elatte» και του λέει «Μην φανταστείτε ότι εμείς θα αλλάξουμε το concept της εκπομπής. Θα παραμείνει καθαρά ενημερωτικό. Αυτά που ήξερες εσύ από το καλοκαίρι ξέχασέ τα»!

Υπονοούμενα άφησε λίγο αργότερα και για τον «απέναντι», Γιώργο Αυτιά.

Λίγο πριν αρχίσει να ασχολείται με το θέμα του Ασφαλιστικού υπογράμμισε ότι ο συνεργάτης του, που θα αναλύει το θέμα θα το κάνει «Χωρίς υπερβολές, χωρίς αποκλειστικότητες, οι οποίες πολλές φορές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Επιπλέον, με αφορμή τις ευχές που του έδωσε ένας εκ των συνεργατών του για υψηλούς δείκτες τηλεθέασης, ο κ. Παπαδάκης πρόσθεσε «Και υψηλούς δείκτες IQ, γιατί λείπει από την τηλεόραση πολλές φορές. Εκτός βέβαια, αν το κάνουν επίτηδες και το παίζουν βλάκες, για να κάνουν έξυπνο τον τηλεθεατή»!!!