Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται τελικά και έτσι ο Λάκης Λαζόπουλος, όχι απλώς θα ξεκινήσει την Τρίτη το νέο «Αλ Τσαντίρι» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά θα ξαναφέρει στο προσκήνιο και δύο πολύ παλιούς, πολύ οικείους και πολύ αγαπημένους χαρακτήρες, τον Τζίμη και τον Χριστόφορο.

Μόνο που, όπως είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο Τζίμης και ο Χριστόφορος του 2010 έχουν πλέον μεγαλώσει και είναι δύο goldenboys, που γνωρίζονται στη φυλακή.

«Ζω το prison break. Είμαι ένας prisoner και φταις εσύ πατέρα» είναι η ατάκα με την οποία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη την πρόζα τους ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ όπως είπε δεν θα αφήσει τίποτα από όσα συμβαίνουν στη χώρα ασχολίαστο.

Είπε επίσης ότι δεν θα παίξουν στο πλατό με τον Χριστόφορο τον φορτηγατζή και τον Ρέππα, όμως θα έχει μεγάλο αφιέρωμα στο «πόθεν έσχες» των πολιτικών.

«Θα τον κλάψουμε την Τρίτη πάρα πολύ τον άτυχο κληρονόμο», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος θα έχει την τιμητική του.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δήλωνε ότι έχει άγχος, αφού κάνει πρώτη φορά ζωντανό στην τηλεόραση και ότι τώρα μαθαίνει τα λόγια από τον ρόλο του.

Φρόντισε όμως ο Λάκης να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του ότι τα λόγια δεν θα χρησιμεύσουν, αφού θα αρχίσει ο πανικός και του σύστησε να …αναπνεύσει.