Στις τέσσερις παρά τέταρτο άνοιξε αυλαία στο STAR , η εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια φορώντας ένα στράπλες φόρεμα, μπήκε στο νέο της πλατό χορεύοντας, το κοινό όρθιο την χειροκροτούσε και φώναζε ρυθμικά το όνομα της, ενώ τα πλάνα του σκηνοθέτη αναδείκνυαν το πραγματικά εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής.

Η Τατιάνα εμφανώς συγκινημένη , ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε στην πρεμιέρα της, λέγοντας ότι το χειροκρότημά την εμψυχώνει.

Καλωσόρισε τους τηλεθεατές και με αφορμή τον τίτλο της εκπομπής «Αξίζει να το ζεις», η Τατιάνα σχολίασε: «Αξίζει να το ζεις, γιατί ��ξίζει να ζεις κάθε στιγμή της ζωής. Η ζωή είναι σαν τη θάλασσα, δεν ξέρεις πότε θα έρθει το μπουρίνι. Και εμείς το ζήσαμε μέσα στο καλοκαίρι, αυτό το απρόσμενο, το αναπάντεχο. Περάσαμε πολύ μεγάλη φουρτούνα αλλά είμαστε εδώ και είμαστε καλά» , είπε η Τατιάνα για να εισπράξει άλλη μια φορά το χειροκρότημα.

Η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το ζεις» , αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε, εξηγώντας τι συνέβη με την μεταγραφή της από τον ΑΝΤ1 στο STAR. « Μας ανακοινώθηκε ότι εγώ και 17 συνάδελφοι δεν θα εργαζόμαστε πλέον στον ΑΝΤ1. Στενοχωρηθήκαμε αλλά δεν χάσαμε την πίστη και την ελπίδα μας ότι θα μας δινόταν η ευκαιρία να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε. Έτσι φτάσαμε εδώ με την πίστη και τη στήριξη του STAR, που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε αισιόδοξη για τη νέα σεζόν « Πάμε μπροστά, κρατάμε τις καλές στιγμές και συνεχίζουμε δυναμικά, αισιόδοξα, καθημερινά 2 ώρες ζωντανής εκπομπής», είπε και συμπλήρωσε «ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς περνάτε δυσκολίες οικονομικές, υποφέρετε, κάποιοι είστε χωρίς δουλειά. Εμείς θα είμαστε εδώ για εσάς. Θέλουμε να είμαστε μια πολύ καλή παρέα, αισιόδοξη να σας κρατάμε συντροφιά, να χαμογελάτε» ανέφερε στην εισαγωγή της η Τατιάνα και στη συνέχεια καλωσόρισε τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.