Τον γνωρίζουμε καλά για τα κωμικά σκετς του στην τηλεόραση, ιδίως από την εποχή που με τον Αντώνη Κανάκη αποτελούσαν βασικό στέλεχος των «Αμάν». Πέρυσι τον είδαμε ως παρουσιαστή σε τηλεπαιχνίδι. Την φετινή σεζόν όμως θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, εκτός τηλεόρασης, αλλά εξίσου και ίσως περισσότερο απαιτητικό: θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι, δοκιμάζοντας και εκεί τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα για να συμμετάσχει στην παράσταση που ετοιμάζει με τον Δημήτρη Αποστόλου αυτή τη σεζόν στο Θέατρο Αλίκη.

Το νέο έργο των Ρήγα – Αποστόλου θα ονομάζεται «Κορίτσια με τα Μαύρα» και ο Καλυβάτσης θα υποδύεται έναν αστυνομικό που μπαίνει σε μοναστήρι για να προσευχηθεί να του έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά, καθώς η δουλειά που του έχουν υποσχεθεί καθυστερεί να έρθει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παρουσιαστής δεν είπε αμέσως το ναι, αλλά μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση. Ήδη μάλιστα ξεκίνησε τις πρόβες και όσοι τον έχουν δει υποστηρίζουν ότι υποδύεται άψογα τον ρόλο του.

Στην παράσταση αξίζει να σημειωθεί ότι μετέχουν και άλλα μεγάλα ονόματα του θεάτρου, όπως η Χρύσα Ρώπα, η Χρυσούλα Διαβάτη, η Ελένη Καστάνη και η Σοφία Μουτίδου.