Η «Νόρα» και ο «Λουκάς» από τα «Μυστικά της Εδέμ» απέδρασαν στην Κωνσταντινούπολη για να χαρούν απερίσπαστοι τον έρωτα τους.


Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη ταξίδεψαν ως εκεί και έκαναν γυρίσματα για την τηλεταινία που θα ανοίξει τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς την Κυριακή στις 19 του μήνα.


Και οι δυο ηθοποιοί ενθουσιάστηκαν με το ταξίδι τους το οποίο όπως λένε και οι ίδιοι ήταν μια «μαγική εμπειρία».


Ο Παναγιώτης Πετράκης περιγράφει μερικά «στιγμιότυπα» του ταξιδιού: «Σάββατο πετάξαμε για Κωνσταντινούπολη και Δευτέρα γυρίσαμε πίσω" λέει ο Παναγιώτης. Έχοντας μαζί μας τον παραγωγό μας, Νίνο Ελματζιόγλου και το σκηνοθέτη, Γιάννη Βασιλειάδη κάναμε το πρώτο μας γύρισμα στην υπέροχη Πρίγκιπο και από την εκεί αμαξάδα, κάναμε βαρκάδα στον Βόσπορο, ενώ μας φιλοξένησε για ένα ωραίο γύρισμα μια βετεράνος ηθοποιός από την Τουρκία -το μπαλκόνι της είχε θέα στον Βόσπορο κι ήταν μαγικά».


Όσο για την Αντιγόνη Δρακουλάκη, το ταξίδι αυτό ήταν μια «υπέροχη απόδραση» αφού όπως δηλώνει η ίδια: «Πήγαμε για τρεις μέρες, είχαμε αρκετό φόρτο δουλειάς με εξωτερικά αλλά και εσωτερικά γυρίσματα στο ξενοδοχείο αλλά προλάβαμε να… πάρουμε γεύση απ’ τις εκεί χάρες και χαρές. Με συγκίνησε το ότι πήγα στην Αγιά Σοφιά, λάτρεψα τον Βόσπορο και την εκεί βαρκάδα, γελάσαμε πολύ στην πανέμορφη Πρίγκιπο. Ήταν μια μαγική εμπειρία που κράτησα μέσα μου με πολύ αγάπη. Ήταν ένα μεγάλο… δώρο για μας!».


Πηγή: ΤV ZΑΠΙΝΓΚ

Πρώτη ανάρτηση: 08/ 09/ 2010 23:33