Ένα απρόβλεπτο «τρίγωνο», έν�� νέο έρωτα και ένα γάμο μας επιφυλάσσει ο νέος κύκλος στα «Μυστικά της Εδέμ»! Παράλληλα, αποκαλύπτονται πολλά μυστικά, ενώ νέα πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν δεδομένα και να προκαλέσουν μεγάλες εκπλήξεις.

Η τηλεταινία που θα ανοίξει τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς θα μάθουμε πως ο σέξι γυμναστής που εμφανίστηκε στο περσινό φινάλε, ο Λευτέρης (βλέπε Βασίλης Μπισμπίκης) κουβαλά ένα μεγάλο μυστικό. Επίσης, είναι αυτός που θα αναλάβει την «μεταμόρφωση» της Εύας ώστε να επιστρέψει στις πασαρέλες.

Μεταξύ Εύας και Λευτέρη κάτι θα παίξει και ο ένας θα βρεθεί κοντά στον άλλον, ενώ ο μοιραίος γυμναστής θα έχει χημεία και με την Δάφνη η οποία εργάζεται στην γραμματεία του γυμναστηρίου του!

«Τούρμπο» θα γίνει ο Νικόλας όταν μάθει για την ιδιαίτερη σχέση της γυναίκας του με τον εργοδότη της, με την καλή του να απαντά το κλασσικό «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Στο μεταξύ, ένα αυτοκίνητο θα χτυπήσει την Μελίτα με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί του Στέφανου που κουβαλά στα σπλάχνα της! Άραγε αυτό θα είναι η αιτία για να έρθει ο οριστικός χωρισμός;

Ο Στέφανος, πάντως, θα βρει... παρηγοριά σε ακόμα μία «χημεία» των νέων επεισοδίων: αυτή με την Εριέττα (Μάντυ Λάμπρου), την θετή κόρη του Χατζηβασιλείου.

Τα σκαλιά της Εκκλησίας θα ανέβουν η Νταίζη και ο Δημήτρης Μπέλλος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως η πρώτη θα χάσει κάτι από την... ρ��διουργία με την οποία την έχουμε συνηθίσει!Μάλιστα, η Νταίζη θα πάρει ως δώρο γάμου την «Μικρή Εδέμ», εκεί όπου η παρέα της φεγγαρόπετρας έζησε μεγάλες στιγμές!

Την ίδια ώρα, ο Λουκάς και η Νόρα θα πάνε ερωτικό ταξιδάκι στην Κωνσταντινούπολη, με τον γάμο να είναι μακρινό σενάριο και τον... χωρισμό πιο κοντινό αλλά όχι μόνιμο.

πηγή: «TV Ζάπινγκ»