Δραματικές είναι η εξε��ίξεις στην εφημερίδα Απογευματινή. Στους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι απλήρωτοι σχεδόν τέσσερις μήνες, ανακοινώθηκε μόλις χθες ότι το σημερινό και το Κυριακάτικο φύλλο δεν θα κυκλοφορήσει, ενώ όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι στο μπλογκ τους, η ενημέρωση είναι ότι «από Δευτέρα βλέπουμε».

Οι ίδιοι αποφάσισαν να εργασθούν κανονικά και να ετοιμάσουν την εφημερίδα προς έκδοση, αλλά όπως υποστηρίζουν «ο διευθύνων σύμβουλος της “Απογευματινή ΑΕ” κ.Κώστας Σαραντόπουλος έδωσε εντολή στο πιεστήριο να σταματήσει την εκτύπωση».

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν κανονικά να προσέρχονται στη εφημερίδα ενώ όπως γράφουν στο μπλογκ τους «υπήρχαν πληροφορίες ότι πρόθεση της επιχείρησης ήταν να έλθει άτομο σε άγνωστη χρονική στιγμή για να αλλάξει κλειδαριές. Οι εργαζόμενοι πάντως -πάντα σε συνεννόηση με τα σωματεία μας- θα συνεχίσουμε να προσερχόμαστε κανονικά στην εφημερίδα και τις επόμενες ημέρες, θα διαφυλάξουμε τη δουλειά μας και την Απογευματινή με κάθε τρόπο, διερωτώμενοι ποιες ακριβώς είναι τελικά οι προθέσεις της επιχείρησης».